Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δωρεάν το Sheltered την επόμενη εβδομάδα

Το Epic Games Store ανακοίνωσε τι θα προσφέρει δωρεάν την επόμενη εβδομάδα για τους PC gamers. Συγκεκριμένα, το survival management Sheltered θα είναι διαθέσιμο για όλους άνευ χρέωσης από τις 9 έως και τις 16 Σεπτεμβρίου, για να αντικαταστήσει μάλιστα το Yoku’s Island Express που προσφέρεται τώρα και μέχρι την επόμενη εβδομάδα.



Η Epic Games ανακοίνωσε παράλληλα πως το Epic Games Store κατάφερε να προσελκύσει περί τα 160 εκ. PC gamers από το λανσάρισμά του τον Δεκέμβριο του 2018. Ο αριθμός αυτός δεν είναι τυχαίος, καθώς ειδικά τον τελευταίο χρόνο έχει προσφέρει πολλά και σημαντικά παιχνίδια άνευ χρέωσης και έχει κάνει αρκετούς να δημιουργήσουν λογαριασμό και να εξερευνούν κατά καιρούς τις προσφορές (και όχι μόνο). 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*